OVER ONS

DataJobs.nl is dé community voor data & analytics specialisten

Wij wijzen je de weg in de arbeidsmarkt van data & analytics specialisten. Hier vind je onze kennisbank en carrièregids.

Ook verbinden we je direct met anderen in ons netwerk en delen we inzichten via regelmatige updates, blogs en infographics. Tevens tonen we actuele kansen (vast en interim). En – mocht je solliciteren – dan doe je dat direct bij de bron! Bemiddelingsbureaus en recruitment organisaties vind je bij ons namelijk niet.

Wil je een bijdrage leveren aan ons netwerk of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Wil je als organisatie een vacature of interim opdracht delen met ons netwerk? Kijk dan hier naar de mogelijkheden.

Sinds de start in 2014 zien we een sterke, aanhoudende groei in zowel het aantal bezoekers als volgers op DataJobs.nl. Dankzij die waardering én de input van onze klanten blijven wij gedreven om ons platform continu verder aan te passen en te verbeteren. Als aanvulling op DataJobs.nl – en om onze opdrachtgevers een nóg beter bereik te kunnen geven – richtten we in 2020 het Internationale platform: Vorsers – for analytical masterminds op.

Maurice Behre en Raymond te Veldhuis – DataJobs.nl

Welke vacatures vind je op DataJobs.nl?

Een greep uit de functies die op ons niche jobboard te vinden zijn: Data Analisten, Informatie Analisten, Business Intelligence Specialisten, Data Managers, Data Beheerders, Web Analisten, Data Scientists, Analytics Translators, Business Analisten, Data Engineers, Marketing Intelligence Specialisten, Master Data Specialisten, Data Trainees en Data Driven Software Engineers. Daarbij richten wij ons primair op het segment HBO, WO en hoger.

Wat voor werkgevers vind je op DataJobs.nl?

Vrijwel alle soorten organisaties – van groot tot klein – in uiteenlopende branches maken gebruik van DataJobs.nl. Voor het overzicht maken we gebruik van de categorieën: Technology, Public, Healthcare, Business Analytics, Marketing Intelligence en Young Talent.


Download de productinformatie DataJobs.nl (.pdf)


Volg ons ook via
W3Schools W3Schools W3SchoolsReferenced on Jobboardfinder en Vacaturesites Nederland