OVER ONS

Vanuit een jarenlange passie voor technologie, data en het verbinden van mensen is DataJobs.nl in 2014 opgericht door Maurice Behre en Raymond te Veldhuis.

Met onze visie om een overzichtelijk niche jobboard te creëeren zijn we – als eerste in Nederland –  begonnen met het zo compleet en informatief mogelijk presenteren van vacatures voor dataspecialisten.

Ook de werkgevers die daarbij horen – inclusief het ‘data landschap’ – laten wij graag zo uitgebreid mogelijk zien.

Omdat we ervoor kiezen geen vacatures van bemiddelingsbureaus of recruiters te tonen is het gemakkelijk om het overzicht te bewaren en kunnen geïnteresseerden direct solliciteren bij de bron.

Sinds de start in 2014 zien we een sterke, aanhoudende groei in zowel het aantal bezoekers als sollicitanten op DataJobs.nl. Dankzij die waardering en dat succes blijven wij gedreven om ons jobboard continu verder aan te passen en te verbeteren.

Maurice Behre en Raymond te Veldhuis – DataJobs.nl & CheckData

DataJobs.nl – dé vacaturebank voor dataspecialisten

Data Analisten, BI Specialisten, Web Analisten, Data Scientists, Analytics Translators, Business Analisten, Data Engineers, Marketing Intelligence Specialisten, Master Data Specialisten, Data Trainees en Data Driven Software Engineers.

Zomaar een greep uit de vele functietitels die er zijn. Organisaties willen dit talent aan zich binden. Om zo klaar te zijn de voor de ‘data driven’ wereld van nu. Met deze focus, ons netwerk én ruim 20 jaar ervaring helpen wij ze daar bij.

Meld hier je vacature aan voor plaatsing op DataJobs.nl of abonneer je via deze link op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste data vacatures.

CheckData – The Data People Company

DataJobs.nl is onderdeel van CheckData – The Data People Company. De dienstverlening van CheckData kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, gecombineerd met inhoudelijke kennis en bestaat o.a. uit: employer branding, talent pooling, traineeships, interim projecten, recruitment process outsourcing, recruitment en headhunting.

Bij CheckData werken we exclusief voor organisaties die te maken hebben met ‘data vacatures’ en ‘data specialisten’. Hierbij worden we altijd ondersteund door ons krachtige, onafhankelijke platform: www.datajobs.nl

Ben je op zoek naar maatwerk recruitment oplossingen voor je organisatie? Kijk dan hier en neem contact met ons op!


Volg onze DataJobs.nl groep op LinkedIn:

Referenced on Jobboardfinder en Vacaturesites Nederland

Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.