OVER ONS

DataJobs.nl is in 2014 opgericht door Maurice Behre en Raymond te Veldhuis met de ambitie om een overzichtelijk niche jobboard te creëren voor data specialisten.

Op DataJobs.nl wijzen wij werkgevers, werknemers, sollicitanten en andere geïnteresseerden de weg in de arbeidsmarkt van data specialisten. Zonder tussenkomst van recruitment bureaus.

DataJobs.nl is een plek waarop vacatures en interim opdrachten voor deze doelgroep zo volledig en informatief mogelijk worden gepresenteerd. Ook de werkgevers die daarbij horen – inclusief het ‘data landschap’ – laten wij graag zo uitgebreid mogelijk zien.

Sinds de start in 2014 zien we een sterke, aanhoudende groei in zowel het aantal bezoekers als sollicitanten op DataJobs.nl. Dankzij die waardering én de input van onze klanten blijven wij gedreven om ons jobboard continu verder aan te passen en te verbeteren. Als aanvulling op DataJobs.nl – en om onze opdrachtgevers een nóg beter bereik te kunnen geven – richtten we in 2020 het Internationale jobboard: Vorsers – for analytical masterminds op.

Maurice Behre en Raymond te Veldhuis – DataJobs.nl

Welke vacatures vind je op DataJobs.nl?

Een greep uit de functies die op ons niche jobboard te vinden zijn: Data Analisten, Informatie Analisten, Business Intelligence Specialisten, Data Managers, Data Beheerders, Web Analisten, Data Scientists, Analytics Translators, Business Analisten, Data Engineers, Marketing Intelligence Specialisten, Master Data Specialisten, Data Trainees en Data Driven Software Engineers. Daarbij richten wij ons primair op het segment HBO, WO en hoger.

Wat voor werkgevers vind je op DataJobs.nl?

Vrijwel alle soorten organisaties – van groot tot klein – in uiteenlopende branches maken gebruik van DataJobs.nl. Voor het overzicht maken we gebruik van de categorieën: Technology, Public, Healthcare, Business Analytics, Marketing Intelligence en Young Talent.


Download de productinformatie DataJobs.nl (.pdf)


Volg ons ook via
W3Schools W3Schools W3SchoolsReferenced on Jobboardfinder en Vacaturesites Nederland