Werkgevers

Inergy

Inergy biedt full service, non-stop data en analytics op basis van de meest effectieve technologieën van dit moment. Inergy levert alle relevante diensten voor het realiseren en onderhouden van data en analytics oplossingen en streeft naar langdurige en succesvolle klantrelaties op basis van een partnershipvisie en cocreatie. Beter presteren door slim met data om te gaan, is daarbij het motto. ”We improve perfomance” Het LIAS InControl platform biedt bovendien een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. Met de LIAS (software/ producten) is Inergy marktleider in de Nederlandse gemeentemarkt. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.
150 werknemers
4000

ilionx

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Dit doen we op het gebied van data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Met ruim 1.100 professionals bieden we specialistische kennis, zijn we wendbaar en flexibel, dichtbij en betrokken, maar hebben we ook de slagkracht en de schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grotere projecten. Professioneel en bevlogen doen we de dingen die we doen én waar we goed in zijn. Vakkundig en ondernemend maken we waar. Dat maakt ons uniek!
1100 werknemers
€4000,00

KVL

Een wereld waarin iedereen snel en simpel toegang heeft tot relevante data, daar dromen we van bij KVL. Hoe mooi is het als we data intuïtief kunnen visualiseren en daardoor omzetten in nieuwe inzichten en betere besluiten. En dat die inzichten en besluiten op hun beurt weer leiden tot betere prestaties en snellere groei van mens en organisatie. Wij vertalen jouw business strategie in een datastrategie en helpen je om die goed uit te voeren. Bringing analytics to the people, dat willen we.
80 werknemers
€3.500,00

VONQ

VONQ is opgericht in 2006 en is gegroeid naar een multinational met 110+ medewerkers met 20+ nationaliteiten. Vandaag de dag groeien we nog steeds binnen de volgende teams van Front- en Back-end Developers, Data Engineers, Product Developers, Recruitment Marketing Sales Consultants, Inside Sales Representatives, Campaign Managers en meer!
130 werknemers
€3.000,00