Inergy

Over Inergy

Inergy biedt full service, non-stop data en analytics op basis van de meest effectieve technologieën van dit moment. Inergy levert alle relevante diensten voor het realiseren en onderhouden van data en analytics oplossingen en streeft naar langdurige en succesvolle klantrelaties op basis van een partnershipvisie en cocreatie. Beter presteren door slim met data om te gaan, is daarbij het motto. ”We improve perfomance” Het LIAS InControl platform biedt bovendien een brede functionaliteit op het gebied van planning en control voor lokale overheden, provincies, waterschappen en onderwijs. Met de LIAS (software/ producten) is Inergy marktleider in de Nederlandse gemeentemarkt. LIAS helpt gemeenten doelen te stellen, resultaten te analyseren en rapportages online inzichtelijk te maken voor een grote groep stakeholders, van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Data, data en nog meer data!

Aantal medewerkers
150
Opgericht in
1999
% van gemeenten in NL waar we voor werken
99
Aantal tosti's per jaar
2500
Snowflake select partner sinds
2019
Microsoft Gold partner sinds
2018

Favoriete tools, platformen en methoden

Onze cultuur

Onze mensen omschrijven de cultuur van Inergy als open, betrokken en informeel; je bent hier geen ‘nummertje’. De lijnen zijn kort en de deuren staan open. En de sfeer is goed. Zelfs zó goed, dat meer dan 95% van onze medewerkers dit ziet als één van de belangrijkste redenen om bij Inergy te komen werken – en te blijven werken. Mensen die eenmaal aan boord zijn, willen namelijk niet snel meer weg!

Een dag uit het leven van Robin

Een dag uit het leven van Robin van Zanten, Developer bij Inergy

Robin is net Young professional af en mag zich Developer noemen. Na een traject met opleidingen en ervaring opdoen werkt Robin nu zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Hoe ziet zo’n dag eruit? “Die is eigenlijk niet in een standaard dag te vatten. Waar ik de ene dag volledig in een opdracht duik is een andere dag weer enorm dynamisch van werken van project naar project, afstemmen met de klant en collega’s en advies geven en sparren”, geeft Robin aan.

7.45 uur
De wekker gaat. Tijd voor douchen, ontbijt en het laatste nieuws. Ik geef mijzelf even de tijd om rustig aan de dag te starten voordat de werkdag begint.

8.30 uur
We starten de dag met de stand-up van een klantproject. Daar bespreken we alle ins en outs door. Die variëren van welke ontwikkelingen er zijn tot zaken waar we met ons interne team van Inergy tegenaan lopen. Het fijne hieraan is dat we met alle kennis en ervaring die aan boord is in het team altijd weer verder op weg kunnen.

9.30 uur
Samen met de klant loop ik het dashboard door. We stemmen af of het dashboard aan de wensen voldoet en of er nog zaken zijn die de klant in het dashboard wil hebben. Om te komen tot een goed dashboard dat aan de wensen voldoet gaat een heel samenspel van sparren vooraf. De klant heeft een bepaalde behoefte en het is aan ons om advies te geven of die haalbaar en werkbaar is en om aan te geven wat er nog meer mogelijk is. Een demo als deze is altijd een heel effectieve manier om te komen tot een succesvol eindproduct, omdat het direct inzichten geeft.

10.30 uur
Op basis van mijn advies maak ik het dashboard net even anders, zodat andere data ook inzichtelijk wordt. Alles is nu nog vers aan de hand van het gesprek en ik wil op korte termijn het vernieuwde dashboard doorspreken, zodat we de opdracht kunnen afronden en de klant op korte termijn het dashboard in gebruik kan nemen.

12.30 uur
Meestal lunch ik heel gezond, maar vandaag is het een cheat dag. Ik maak ham-kaas tosti’s. Daarna ga ik een rondje wandelen en luisteren naar de podcast van Inergy. Volg jij ons al?

13.30 uur
En nu de Weekly. Hierin loop ik samen met de klant en een paar collega’s de planning door. We bespreken of de werkzaamheden in lijn lopen met de planning. Ook nemen we door wat er deze week wordt opgeleverd.

15.00 uur
Het examen voor mijn Scrum master diploma staat voor de deur. Deze hoort bij het Young Professional traject. Ik blok dit uur om mij hierop voor te bereiden.

16.30 uur
Er zijn nog een paar werkzaamheden voor deze klant om ervoor te zorgen dat het project inderdaad deze week wordt opgeleverd. Hier ga ik nog even mee aan de slag.

18.00 uur
De lekkerste lasagne van Nederland staat op tafel. Lasagne di mama. Ik schuif aan bij mijn ouders aan tafel. Echt, daar kan geen lasagne tegenop.

20.00 uur
Een sportief uurtje met mijn vriendenteam bij VV Kerkwijk. Nou ja, deels sportief. Na de voetbaltraining komt namelijk standaard het leukste onderdeel: een biertje in de kantine.
Meer weten?
Wil jij meer weten over hoe het is om bij Inergy te werken? Neem gerust contact op.

Wat wij bieden

Goede work-life balans
Prima arbeidsvoorwaarden
Inergy Boost Academy
Inergy social events
pingpong, pool en darts
Inergy BBQ’s
Mobiliteitsbudget of auto
We Improve Performance

Vragen die wij vaak krijgen

Werk je alleen naar bij de klant of ga je samen met collega’s?
Bij Inergy ga ja altijd met een team naar de klant toe en werk je met het team samen.
Bieden jullie ook mogelijkheden voor starters?
Elk jaar start er bij ons een Young professional programma.
Kan je doorgroeien bij Inergy?
Wij bieden een budget voor ontwikkeling en stimuleren het heel erg om te kunnen groeien en ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Mag je ook thuiswerken?
Ja, veel collega's wisselen het thuiswerken af met het werken op kantoor of bij de klant. Op kantoor wordt er dagelijks een heerlijke verse lunch bereid.