MELD HIER JE PREMIUM VACATURE AAN

Je vacature staat 60 dagen prominent op DataJobs.nl met de vermelding ‘TOP vacature’ én hij wordt actief gedeeld in onze netwerken

Plaats je data en analytics vacature als ‘Premium vacature’ op DataJobs.nl, de grootste exclusieve community voor data en analytics specialisten in Nederland. Profiteer van ons groeiende netwerk van experts in o.a. data analyse en business intelligence. Zet je vacature extra in de schijnwerpers, bereik de juiste professionals en maak je selectieproces efficiënter. Start vandaag nog met het aantrekken van topkandidaten!

Lees hier alles over de voordelen van het plaatsen van een vacature op DataJobs

    Werkgever

    Vacature


    Extra hulp nodig bij het (her)schrijven van de vacature? Voor €75,- extra (excl. BTW) helpen wij je om tot de optimale vacaturetekst te komen.

    We zullen je vacature zo spoedig mogelijk plaatsen. Indien we vragen hebben, nemen we contact met je op. Uiteraard kan je ons ook direct bellen of e-mailen voor hulp. Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, en we hanteren een betalingstermijn van 30 dagen. Voor meerdere vacatureplaatsingen tegelijk of op een structurele basis kunnen we andere afspraken maken. Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden!