T-shaped en STEM
Infographic: Alfa, Bèta, Gamma, T-shaped en STEM

In onze – inmiddels traditionele – kwartaal infographic dit keer wat minder cijfers en grafieken. In plaats daarvan bekijken we enkele termen die vaak terugkomen bij vacatures voor data specialisten, namelijk: Alfa, Bèta, Gamma, T-shaped en STEM.

Het afgelopen kwartaal mochten we op DataJobs vooral veel ‘data vacatures’ tonen van: de Rijksoverheid, Onderwijsinstellingen, Gemeenten, Waterschappen en diverse Zorg organisaties.

Ook waren er weer de nodige vacatures van banken. Wat van oudsher natuurlijk altijd trouwe ‘data driven’ organisaties zijn. Mooi nieuws is dan ook dat we vorige maand de ABN AMRO mochten verwelkomen als nieuwe samenwerkingspartner.

Verder bleef het aantal nieuwe vacatures stabiel. Wel zagen we weer een flinke groei in het aantal bezoekers én sollicitanten. Dat geeft aan dat er – ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we leven – toch nog veel beweging is op de arbeidsmarkt voor data specialisten.

Infographic: Alfa, Bèta, Gamma, T-shaped en STEM

Veel lees- en kijkplezier! Voel je vrij de infographic te downloaden (hier in PDF formaat) en verder te delen in je netwerk.

Ook een vacature plaatsen op DataJobs.nl? Klik dan hier. Ben je een data specialist en wil je automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste kansen voor data specialisten. Volg dan onze deze website en onze LinkedIn groep.

Groet,

Raymond te Veldhuis
DataJobs.nl

Kijk hier voor de infographics van Q1 en Q2 2020.

09/10/2020
Raymond te Veldhuis
geen reacties