DataJobs.nl Infographic Kwartaal 1 – 2020

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom beginnen we dit jaar ook met het delen van inzichten in de vorm van Infographics. Doe er je voordeel mee en deel hem in je netwerk.

Met DataJobs.nl wijzen wij werkgevers, werknemers, sollicitanten én andere geïnteresseerden de weg in de wereld van data- vacatures en data specialisten. Dat doen we al geruime tijd met vacatures, nieuws en blogs. Maar je kent vast het gezegde: één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Daarom beginnen we dit jaar ook met het delen van inzichten in de vorm van Infographics.

Onder deze link: Datajobs Infographic Q1 – 2020 vind je de allereerste DataJobs.nl Infographic! Waarbij we kijken naar de data over het eerste kwartaal van dit jaar. Hierop zien we dat DataJobs.nl vooral veel wordt gebruikt voor organisaties in de publieke sector die ‘data analist / specialist’ -achtige vacatures hebben in de regio’s West en Midden-Nederland. Daarbij lezen we o.a. meer over de meest gevraagde technieken en krijgen we meer inzicht in de salarisniveaus.

Doe er je voordeel mee en deel de Infographic a.u.b. in je netwerk. We kijken nu al uit naar de volgende. Want we zijn ervan overtuigd dat de data over het tweede kwartaal van dit bijzondere jaar er weer heel anders uit gaat zien.

Oh ja, vergeet niet ook onze LinkedIn groep te volgen. Want dan blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste vacatures en de laatste nieuwtjes en inzichten.

Ook een vacature plaatsen op DataJobs.nl? Klik dan hier. Zet je daarnaast ook graag je organisatie in het zonnetje als ‘interessante werkgever voor dataspecialisten’? Maak dan samen met ons een Company Data Page.

Raymond te Veldhuis

DataJobs.nl

14/04/2020
Raymond te Veldhuis
geen reacties