Werkgevers in data en analytics in de gezondheidszorg

Dit zijn 25  werkgevers op het gebied van data en analytics in de gezondheidszorg in Nederland. Deze bedrijven bieden uitdagende carrièremogelijkheden voor professionals in dit vakgebied. Of je nu een beginnend data-analist bent of een doorgewinterde expert, deze organisaties bieden een breed scala aan mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Bekijk hier onze uitgebreide carrièregids.

Erasmus MC
Is een vooraanstaand universitair medisch centrum in Rotterdam. Ze zijn toegewijd aan onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg, en gebruiken data en analytics om de gezondheidszorg te verbeteren en innoveren.
Werkgevers in data en analytics in de gezondheidszorg - DataJobs.nl
Philips
Is een wereldwijd technologiebedrijf met een sterke focus op gezondheidstechnologie. Ze gebruiken data en analytics om geavanceerde gezondheidsoplossingen te ontwikkelen en te implementeren.
UMC Utrecht
Is een toonaangevend academisch ziekenhuis dat zich richt op patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Ze gebruiken data en analytics om de kwaliteit van de zorg en de efficiëntie van hun processen te verbeteren.
VUmc
Is een academisch medisch centrum in Amsterdam dat zich richt op onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Ze benutten data en analytics om innovaties in de gezondheidszorg te stimuleren en de kwaliteit van leven te verbeteren.
Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Is een universitair medisch centrum dat zich richt op onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Ze gebruiken data en analytics om baanbrekend onderzoek en hoogwaardige zorg te bevorderen.
Radboudumc
Is een toonaangevend academisch medisch centrum in Nijmegen. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheidszorg te verbeteren door middel van gepersonaliseerde zorg en geavanceerd onderzoek.
Amsterdam UMC
Is een samenwerking tussen het AMC en VUmc en is gericht op het verbeteren van de gezondheidszorg door middel van onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Ze benutten data en analytics om innovatie en kwaliteit van zorg te stimuleren.
Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO)
Is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die zich richt op het toepassen van wetenschappelijke kennis in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheidszorg te verbeteren en te innoveren.
Roche Nederland
Is een wereldwijde leider in farmaceutica en diagnostiek, gericht op het bevorderen van gepersonaliseerde gezondheidszorg. Ze gebruiken data en analytics om nieuwe geneesmiddelen en diagnostische oplossingen te ontwikkelen.
Sanquin
Is een non-profitorganisatie die zich bezighoudt met bloedvoorziening en bloedproducten in Nederland. Ze gebruiken data en analytics om de veiligheid en efficiëntie van bloedtransfusies te waarborgen.
Gezondheidszorg - DataJobs.nl
OLVG
Is een topklinisch ziekenhuis in Amsterdam dat zich richt op patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Ze benutten data en analytics om de kwaliteit van de zorg en de efficiëntie van hun processen te verbeteren.
Nederlands Kanker Instituut (NKI)
Is een toonaangevend onderzoeks- en behandelcentrum voor kanker in Nederland. Ze gebruiken data en analytics om kankeronderzoek en -behandelingen te bevorderen en te innoveren.
GGD Amsterdam
Is verantwoordelijk voor de volksgezondheid in Amsterdam en omgeving. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheid van de bevolking te bewaken en gezondheidsproblemen te signaleren.
Royal Dutch Shell
Is een wereldwijde energiemaatschappij die zich richt op het leveren van schonere energieoplossingen. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheid en veiligheid van hun werknemers te waarborgen.
Unilever
Is een wereldwijde producent van consumentengoederen, waaronder voedingsmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheids- en voedingswaarde van hun producten te verbeteren.
Danone Nutricia Research
Is een internationale organisatie die zich richt op de ontwikkeling van voedingsproducten voor zuigelingen, kinderen en volwassenen. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheid en voedingswaarde van hun producten te optimaliseren.
Janssen Pharmaceuticals
Onderdeel van Johnson & Johnson, is een wereldwijde leider in de farmaceutische industrie. Ze gebruiken data en analytics om nieuwe geneesmiddelen en therapieën te ontwikkelen en de effectiviteit van bestaande behandelingen te verbeteren.
Medtronic
Is een wereldwijd bedrijf op het gebied van medische technologie dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren. Ze gebruiken data en analytics om de effectiviteit van medische hulpmiddelen en therapieën te optimaliseren.
Siemens Healthineers
Is een toonaangevende leverancier van medische technologie en diagnostische oplossingen. Ze gebruiken data en analytics om diagnostische nauwkeurigheid en efficiëntie te verbeteren, evenals de ontwikkeling van nieuwe producten.
IQVIA
Is een wereldwijd bedrijf op het gebied van gezondheidszorginformatie, technologie en diensten. Ze gebruiken data en analytics om de gezondheidszorgindustrie te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen en het optimaliseren van klinische resultaten.
Achmea
Is een toonaangevende verzekeringsmaatschappij in Nederland die zich richt op gezondheidszorg, schadeverzekeringen en financiële dienstverlening. Ze gebruiken data en analytics om de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren en de kosten te beheersen.
KPMG
Is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleningsbedrijven op het gebied van audit, belastingen en advies. Ze gebruiken data en analytics om klanten in de gezondheidszorg te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het nemen van betere beslissingen.
Deloitte
Is een van 's werelds grootste professionele dienstverleningsbedrijven op het gebied van audit, belastingen, consulting en financieel advies. Ze gebruiken data en analytics om hun klanten in de gezondheidszorg te helpen bij het verbeteren van de zorgkwaliteit en het verlagen van kosten.
PwC
Is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleningsbedrijven op het gebied van audit, belastingen en advies. Ze gebruiken data en analytics om klanten in de gezondheidszorg te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het nemen van betere beslissingen.
Data en analytics werkgever gezondheidszorg - DataJobs.nl
EY
Is een wereldwijd netwerk van professionele dienstverleningsbedrijven op het gebied van audit, belastingen, transacties en advies. Ze gebruiken data en analytics om klanten in de gezondheidszorg te helpen bij het verbeteren van de zorgkwaliteit, het verlagen van kosten en het stimuleren van innovatie.