Middelgrote werkgevers in data en analytics

Dit zijn 25  middelgrote werkgevers op het gebied van data en analytics in Nederland. Deze bedrijven bieden uitdagende carrièremogelijkheden voor professionals in dit vakgebied. Of je nu een beginnend data-analist bent of een doorgewinterde expert, deze organisaties bieden een breed scala aan mogelijkheden om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Deze lijst van middelgrote data en analytics werkgevers in Nederland biedt een goed startpunt voor iedereen die op zoek is naar een baan in dit vakgebied. Vergeet niet niet om de ‘Werken bij’ pagina’s van elk bedrijf te bezoeken voor meer informatie over hun bedrijfscultuur, openstaande vacatures en sollicitatieprocedures.

Bekijk hier onze uitgebreide carrièregids.

Cmotions
Is gespecialiseerd in data-analyse en helpt organisaties bij het nemen van datagedreven beslissingen door middel van geavanceerde analysetechnieken en -oplossingen.
Middelgrote werkgevers in data en analytics - DataJobs.nl
OrangeValley
Is een toonaangevend digitaal marketingbureau dat data-analyse en -optimalisatie diensten aanbiedt om de online prestaties van bedrijven te verbeteren.
Bright Cape
Is gespecialiseerd in data science en analytics, en biedt oplossingen op het gebied van data-analyse, voorspellend onderhoud en procesoptimalisatie.
Anchormen
Is een data engineering en data science bedrijf dat klanten helpt met het realiseren van waarde uit hun data door het bouwen van op maat gemaakte oplossingen.
Oogstonline
Is een online marketingbureau dat zich richt op data-analyse, conversieoptimalisatie en gepersonaliseerde marketingcampagnes.
Data Roots
Is gespecialiseerd in data science en machine learning, en helpt bedrijven met het creëren van op AI gebaseerde oplossingen.
BigData Republic
Is een data consultancy bedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van data engineering, data science en artificial intelligence.
MagnaVersum
Is een data-analyse en business intelligence bedrijf dat zich richt op het leveren van inzichten en het verbeteren van bedrijfsresultaten door middel van data-analyse.
SAS
Is een wereldwijde leider in analytics software en biedt geavanceerde data-analyse en business intelligence oplossingen aan organisaties.
Crystalloids
Is een data consultancy bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van data-analyse, machine learning en cloud computing.
Xomnia
Is een data science en AI consultancy bedrijf dat bedrijven helpt om betere beslissingen te nemen op basis van data-analyse en machine learning.
Middelgrote Werkgevers - DataJobs.nl
Cognizant
Is een wereldwijde IT-dienstverlener die data-analyse en digitale transformatie diensten aanbiedt aan bedrijven in verschillende sectoren.
Dataiku
Is een toonaangevend data science platform dat organisaties helpt om data-analyse en machine learning modellen te bouwen, implementeren en monitoren.
Dataworkz
Is een data consultancy bedrijf dat diensten levert op het gebied van data engineering, data science en big data.
Ynformed
Is gespecialiseerd in data science en biedt oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van gezondheidszorg, sociale zekerheid en veiligheid.
VantageAI
Is een data science consultancy die bedrijven helpt bij het ontwikkelen van datagedreven strategieën en het toepassen van machine learning.
Newcraft
Is een digitaal bureau dat zich richt op data-analyse, marketingtechnologie en digitale transformatie.
GoDataDriven
Is een data consultancy bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van diensten op het gebied van data engineering, data science en AI.
Triple A - Risk Finance
Is een consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in risicomanagement, data-analyse en actuariële diensten.
Building Blocks
Is een data science bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van voorspellende modellen en het verbeteren van bedrijfsresultaten.
Incentro
Is een IT-dienstverlener die zich richt op data-analyse, online marketing en digitale transformatie.
Divide
Is een data consultancy bedrijf dat zich richt op het bieden van oplossingen voor datavraagstukken, data-analyse en business intelligence.
Data Science Lab
Is een data consultancy bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en implementeren van data-analyse oplossingen.
Looker
Is een dochteronderneming van Google, is een business intelligence platform dat zich richt op het bieden van datavisualisatie en geavanceerde data-analyse.
Data en analytics werkgever middelgroot - DataJobs.nl
Synechron
Is een wereldwijde IT-dienstverlener die diensten aanbiedt op het gebied van data-analyse, digitale strategie en technologie-implementatie.