Data en analytics beurzen, bijeenkomsten en evenementen

Dit overzicht biedt u een uitgebreide gids voor beurzen, bijeenkomsten en evenementen op het gebied van data en analytics die u niet wilt missen. Deze evenementen bieden een uitstekende gelegenheid om de nieuwste trends en technologieën te ontdekken, inspirerende sprekers te horen en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Big Data Expo
De Big Data Expo is een jaarlijkse conferentie gericht op data en analytics, waar experts en bedrijven samenkomen om kennis te delen, te netwerken en de nieuwste trends en technologieën te bespreken.
Data en analytics beurzen, bijeenkomsten en evenementen - DataJobs.nl
Data Science Summit
De Data Science Summit is een evenement gericht op data science, machine learning en kunstmatige intelligentie, met presentaties van experts, workshops en interactieve sessies.
Dataworks Summit
Dataworks Summit is een internationaal evenement dat zich richt op big data, analytics en kunstmatige intelligentie. Het biedt keynote presentaties, technische sessies en hands-on trainingen.
Data + AI Summit Europe
De Data + AI Summit Europe is een toonaangevend evenement dat zich richt op de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van data, analytics en kunstmatige intelligentie, met sprekers uit de industrie, workshops en trainingen.
PyData Amsterdam
PyData Amsterdam is een jaarlijkse conferentie gericht op Python en data science. Het evenement brengt datawetenschappers, engineers en analisten samen om kennis te delen, te leren en te netwerken.
Conferentie data en analytics - Datajobs.nl
MeasureCamp Amsterdam
MeasureCamp is een onconferentie die zich richt op digitale analytics en optimalisatie. Het evenement biedt een open omgeving waar deelnemers sessies kunnen voorstellen, presenteren en deelnemen aan discussies.
Data Natives
Data Natives is een internationale conferentie gericht op data-driven technologieën en innovatie. Het evenement brengt experts, startups en bedrijven samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in data en analytics te bespreken.
AI Expo Europe
AI Expo Europe is een toonaangevende conferentie en tentoonstelling gericht op kunstmatige intelligentie, machine learning en data science. Het evenement biedt presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden.
Data Driven Commerce Event
Het Data Driven Commerce Event is gericht op de rol van data en analytics in de wereld van e-commerce en retail. Het evenement biedt presentaties, workshops en paneldiscussies over datastrategie, klantinzichten en personalisatie.
Data en analytics events - DataJobs.nl
Data Matters Conference
De Data Matters Conference is een jaarlijks evenement dat zich richt op data science, big data en machine learning in de context van wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Het evenement brengt onderzoekers, datawetenschappers en professionals samen om kennis te delen en samen te werken aan datagedreven onderzoeksprojecten.