veerkracht
Veerkracht

Het behoeft geen uitleg: we leven op dit moment in een bijzondere, onzekere en uitdagende tijd. Ondanks alles vind ik het mooi om de enorme strijdlust, vindingrijkheid én veerkracht bij mensen te zien.

Tsja, hoe draag je een steentje bij? Ik geloof dat je het beste kan helpen door je eigen expertise belangeloos in te zetten om anderen – die het nodig hebben – te steunen.

In ons geval: met ons jobboard DataJobs.nl wijzen wij de weg in de wereld van data vacatures en data specialisten. Wij koppelen data talent aan data uitdagingen. Eén van onze kernwaarden is mensgerichtheid: onze aandacht ligt altijd bij de mens achter de vacature.

Mensen en organisaties, in combinatie met technologie, research én data zijn de sleutels om dit virus te bestrijden.

Wat gaan we daarom de komende tijd doen om te helpen?

  • Data specialisten die deze maanden hun baan verliezen (bijvoorbeeld in de proeftijd) door de bedrijfseconomische omstandigheden die dit virus veroorzaakt helpen wij kosteloos met een carrière adviesgesprek (via videoconferencing). Daarbij kunnen we de kracht van ons DataJobs.nl LinkedIn netwerk inzetten om de profielen van deze mensen belangeloos te delen met onze opdrachtgevers.
  • Vacatures voor data specialisten die (komen te) werken bij organisaties en instanties die te maken hebben met de strijd tegen dit virus plaatsen wij kosteloos.
  • Ondernemers (< 50 werknemers) die, door de bedrijfseconomische omstandigheden die dit virus veroorzaakt, in de problemen komen willen wij een steuntje in de rug geven door gratis hun eventuele vacatures voor data specialisten te plaatsen.

Wil je eventueel gebruik maken van een van de bovenstaande opties? Mail ons dan direct via info@datajobs.nl Zijn er eventueel andere manieren waarop we zouden kunnen helpen? Laat maar weten!

Veerkracht is ook het samen overwinnen van het onverwachte.

Groet, Raymond en Maurice

DataJobs.nl

18/03/2020
Raymond te Veldhuis
geen reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.