Traineeship
Een dag vol Scherp Talent bij PGGM

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je hebt op zo’n dag waarbij alles perfect bij elkaar komt? Precies twee weken geleden mochten wij samen met KVL de Scherp Talent selectiedag voor ‘analytics trainees’ organiseren bij PGGM. Op die dag zagen wij alle puzzelstukjes – waar we zo hard voor gewerkt hadden – mooi in elkaar vallen.

 
We werkten er al weken naartoe. Met de organisaties: PGGM, KVL en CheckData hadden we de krachten gebundeld om er een gezamenlijk succes van te maken. De rollen waren perfect verdeeld: PGGM bood de trainee-plek aan, KVL de maatwerk-opleiding en met CheckData zouden we de werving en selectie verzorgen.

Wij als CheckData hadden dus de uitdaging om het juiste talent te vinden, selecteren én testen voor het Scherp Talent ‘analytics Traineeship’. Talent wat met hulp van onze partner KVL opgeleid zou gaan worden voor uitdagende, interne analytics rollen bij PGGM.

De dag was een groot succes. De grote winnaars waren natuurlijk de talenten die diezelfde dag te horen kregen dat ze een mooie, analytische toekomst tegemoet gingen bij PGGM.

Op de gedeelde tweede plaats stonden wij als organisatoren: PGGM, KVL en CheckData. Voor ons was het vooral ook een voorrecht om van zo dichtbij getuige te mogen zijn van de tomeloze energie en ambitie van de aankomende trainees. Want één ding is zeker: Scherp Talent houdt je scherp, ook als organisatie!

Meer weten over het Scherp Talent traineeship voor ‘analytics / data’ specialisten? info@checkdata.nl

Traineeship

09/02/2018
Raymond te Veldhuis
geen reacties

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.